Adattár-kereső

az adattár-kereső a megadott kulcsszóra keres az adattárban:
települések, intézmények, kronológiák, bibliográfiák, könyvek,
dokumentumok, folyóiratok, drámatár, képzőművészeti tár

Rendezvények

Vissza

Enjoy July

Besorolás: -
Időpont: 2007. november 5. 19:30
Település: Szabadka
Helyszín: Kosztolányi Dezső Színház (Harambašić utca 4.)

Desiré villamosa állomás. A belgrádi Stanica - Kortárstánc szolgálat előadása. Táncolják: Dragana Bulut, Ljiljana Tasić és Marko Milić. Koreográfia: Ivo Dimcsev.
A Stanica rendkívül aktív résztvevője a balkáni művészeti és kulturális együttműködéseknek, különösen a kortárstánc területén, célkitűzése, hogy erősítse, népszerűsítse és intenzívebbé tegye a hazai tánckultúrát a Balkánon és szélesebb körben. • Az Enjoy July című produkcióban az egyedülálló stílusú Ivo Dimchevvel, a bolgár koreográfussal és multimediális alkotóművésszel dolgoztak együtt, aki Európa-szerte elismert. Az előadásról Dimcsev így nyilatkozik: “Az utóbbi évek általam készített és látott előadásai alapvetően a frusztrációval, a háborúval vagy valamilyen politikai, szociális, esztétikai problémával foglalkoztak. Pontosan ez sarkalott arra, hogy az Enjoy July projekttel egy teljesen ellentétes irányba induljak el, és kifürkésszem az emberi megelégedettség fenoménjét, vagyis azt, hogy hogyan lehet élvezni 2007-ben a nyarat.

Jegyek kaphatók a helyszínen, vagy igényelhetők a 024-557-471-es telefonszámon és a jegy@kosztolanyi.org villámposta címen.


Frissítés időpontja: 2009-09-08