Adattár-kereső

az adattár-kereső a megadott kulcsszóra keres az adattárban:
települések, intézmények, kronológiák, bibliográfiák, könyvek,
dokumentumok, folyóiratok, drámatár, képzőművészeti tár

Rendezvények

Vissza
A démonok városa

A démonok városa



Besorolás: Színház – színjátszás – irodalom

Időpont: 2016. február 22. 19:30
Település: Szabadka
Helyszín: Kosztolányi Dezső Színház
Szervező: Kosztolányi Dezső Színház
Pass-port Szabadka/Subotica. Szereplők: Béres Márta, Mészáros Árpád, Jelena Mihajlović, Mikes Imre Elek, Suzana Vuković. Dramaturg: Antal Attila. Jelmeztervező: Pletl Zoltán. Díszlettervező: Sinkovics Ede. Zene: Dobó Rihárd. Zenei tanácsadó: Antal Attila. Rendező: Urbán András.

Szeretem ezt a helyet, mert itt a legfinomabb a kenyér a világon. Gyűlölöm, mert intoleráns. Szeretem, hogy van meleg nyarunk és van hideg telünk: strandolhatunk és szánkózhatunk egyaránt. Ez egy porfészek. Gyűlölöm, mert nincs itt tenger. Szeretek itt élni, mert ez határzóna és itt minden fokozottabban jelenitődik meg. Ide minden hülyét és szarságot befogadnak. Ezen a tájegységen van miért harcolni. Gyűlölöm, mert nincsenek lehetőségek, illetve ami volt, azt már tönkretették. Itt emberségesebb emberek teremnek, mint az etnikailag homogén területeken. Gyűlölöm, hogy mindenki elhagyja. Ideális hely a szenvedésre is. Gyűlölöm a depressziója miatt. Szeretem, mert mindent elbir. Gyűlölöm, mert egyszerű. Szeretem, mert sokan bántják. Gyűlölöm...

Koprodukciós partner: MASZK Egyesület


Az előadás a „Magyarország-Szerbia IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program” keretein belül megvalósuló ThePer projekt első része.

Bemutató: 2012. május 20. Szegedi bemutató: 2012. május 23.

A jegypénztár (Fasizmus áldozatainak tere 5.) munkanapokon 10 órától 13 óráig, valamint mozinapokon és előadásnapokon 17.30-tól tart nyitva. Jegyek interneten itt rendelhetők.
Kosztolányi Dezső Színház

Frissítés időpontja: 2016-02-03