Adattár-kereső

az adattár-kereső a megadott kulcsszóra keres az adattárban:
települések, intézmények, kronológiák, bibliográfiák, könyvek,
dokumentumok, folyóiratok, drámatár, képzőművészeti tár

Rendezvények

Vissza
Fényképész tábor és képzőművészeti tábor

Fényképész tábor és képzőművészeti tábor



Besorolás: Tábor

Időpont: 2015. augusztus 17–22.
Település: Kishegyes
Fényképész tábor: új programmal várjuk idén is a kis fényképészeket. Tavaly, az ember és a ló mozgásának tanulmányozása került programunk középpontjába, idén azonban egyes állatok szemszögébe helyezzük majd bele magunkat. Az elkapott pillanatok helyett a megrendezett fotókon keresztül fogjuk kifejezni művészi szándékainkat. A fény és a sötétség egyaránt a jó barátunk lesz. A technikai kivitelezésben a célunk a sokrétűség lesz, hogy mindenki megtalálhassa a maga számára a kedvencét. Élvezni fogjuk a modern technikák adottságait, de egy pillanatig sem fogunk megfeledkezni az ősi eljárások szépségeiről. Az egykori és a mai fényképezés találkozásának leszünk szemtanúi és művelői. A program kezdőknek és haladóknak is új és izgalmas tartalmakat nyújt. A fényképész tárborban való részvétel nem igényel semmi féle szakmai előtudást és komolyabb felszerelést. Nagy szeretettel várunk minden érdeklődőt, aki a fotó médiumán keresztül kívánja kifejezni önmagát és szeret kísérletezni. Várjuk a műfaj iránt komolyabban érdeklődőket is.

A képzőművészeti táborban különféle rajz és festészeti technikákat tanítunk nyári táborunk keretében a természet lágy ölén. A táborban szekciók, vagyis inkább igazi kis műhelyek működnek. A művészeti műhelyek megtervezésénél figyelünk, hogy a klasszikus képzőművészeti felfogás, az iparművészet vagy inkább a hagyomány, és az új média műfaja is jelen legyen.
Idén különleges időutazásban lesz részük a táborlakóknak.
Lesznek természetesen kiegészítő programok is: játékok, kirándulások és izgalmas vetélkedők, filmezés, diszkó, kürtőskalács sütés, stb... Amit feltétlenül hozz magaddal: grafit ceuza, törlőgumi, faszínes, filctoll, blokkpapír, zsírkréta, tempera, viziszínes (akvarel) színes, gombok.

Jelentkezni a következő telefonszámon lehet: 024/731-222024/731-222.

Frissítés időpontja: 2015-06-05