Adattár-kereső

az adattár-kereső a megadott kulcsszóra keres az adattárban:
települések, intézmények, kronológiák, bibliográfiák, könyvek,
dokumentumok, folyóiratok, drámatár, képzőművészeti tár

Rendezvények

Vissza
II. Lovas tábor + Firka tábor

II. Lovas tábor + Firka tábor



Besorolás: Tábor

Időpont: 2013. július 27. – augusztus 1.
Település: Kishegyes
Helyszín: Kátai tanya
A Lovas táborba mindenkit szeretettel várnak, aki lovagolni szeretne megtanulni, illetve érdeklődik a lovak takarmányozása, gondozása, kiképzése iránt is. A táborban több, mint 10 jól képzett lovat tudnak biztosítani, és mellette 3 szakmailag képzett oktatót, akik napi 3 alkalommal foglalkoznak a csoportokra osztott táborlakókkal.
A lovaglás mellett tanítanak íjászatot és oktatják a karikás ostor használatát is.
Programok: lovaglás (terep, osztály, futószár, szorén, angolnyeregben), lóápolás (pucolás, pataápolás), Szerszámismeret, -ápolás, a lovak versenyre való elkészítése (sörényfonás, ló mosás), Ló legeltetés, takarmányozás, fajtaismeret, lovas kocsikázás… Bővebben.
Táborvezetők: Gulyás Csaba, Kósa Sándor, Kósa Maja
Érdeklődni Kósa Sándornál, a 062 /135 36 73 telefonszámon, vagy a kosasandor86@gmail.com e-mail címen lehet.
A tábor ára 12 000 dinár.
Jelentkezni a 024/731-222 telefonszámon, Kátai Zitánál lehet. Jelentkezési feltételek: megfelelő egészségi állapot, adatlap aláírása a saját felelősségre történő lovaglással.

A Firka táborban különféle rajz- és festészeti technikákat tanítanak a természet lágy ölén. A táborban szekciók, vagyis inkább igazi kis műhelyek működnek. A művészeti műhelyek megtervezésénél figyelünk, hogy a klasszikus képzőművészeti felfogás, az iparművészet vagy inkább a hagyomány, és az új média műfaja is jelen legyen.
Kollázs, vízalatti világ ábrázolása, kézzel festés, szobrászkodás, Sgraffito technika, szivárványfújás, tájképfestés, mértani alakzatok festése – ilyen, és ehhez hasonló témakörökkel fogunk foglalkozni.
Kiegészítő programok: játékok, kirándulások és izgalmas vetélkedők, filmezés, diszkó, kürtös kalács-sütés, stb...
Amit feltétlenül hozz magaddal: grafit ceuza, törlőgumi, faszínes, filctoll, blokkpapír, zsírkréta, tempera, viziszínes (akvarel), színes és fekete-fehér újságpapír, akvarelecset, fogkefe, színes gombok, cérna és tű.
A tábor ára: 6500,00 dinár
Jelentkezni a következő telefonszámon lehet: 024/731-222.
 

Frissítés időpontja: 2013-06-19