Adattár-kereső

az adattár-kereső a megadott kulcsszóra keres az adattárban:
települések, intézmények, kronológiák, bibliográfiák, könyvek,
dokumentumok, folyóiratok, drámatár, képzőművészeti tár

Rendezvények

Vissza
MIT-tábor

MIT-tábor



Besorolás: Tábor

Időpont: 2013. július 14–21.
Település: Pacsér
Helyszín: Moša Pijade Általános Iskola
Szervező: Ady Endre Mûvelõdési Központ, Szabadidõ-szervezõk Egyesülete
A tehetséggondozó MIT-tábor a szakterületek egész sorát kínálja neked. Csak nézd végig a kínálatot, és biztosan megtalálod benne azt a témát, ami téged is érdekel. Itt nem kisiskolás szinten folyik a tanulás. Ehelyett: szakemberek foglalkoznak veled, akik bevezetnek a választott tudományág rejtelmeibe. Megmutatják azokat az érdekességeket, és összefüggéseket, amikről eddig még nem is hallottál, vagy ha mégis, akkor nem volt eléggé érthető. Ez a birodalom végtelen. Amennyit megismersz belőle, annyi a tiéd. Egy hét alatt bejárhatod birodalmadat. Lehetséges, hogy te leszel a jövő elismert tudósa? Ideje hozzáfogni!

Ha ez a tábor érdekel, akkor nyílván nem lesz könnyű dolgod, ugyanis választanod kell egy szakterületet, amivel a tábor ideje alatt foglalkozol. A tudományok olyan bugyrait járhatod be, amikről csak a valóban szakavatottak tudnak. A MIT-tábor a legalkalmasabb tábor a „tudósgyanúsak” részére.

Altáborok: néptánc, íjászat, modellezés, hip-hop, kézművesség, fitnessz, foci, informatika, önismeret, színészet, nem mindennapi földrajz, fafaragás.

Részletek.
 
Ady Endre Művelődési Központ | Szabadidő-szervezők Egyesülete

Frissítés időpontja: 2013-06-24