Adattár-kereső

az adattár-kereső a megadott kulcsszóra keres az adattárban:
települések, intézmények, kronológiák, bibliográfiák, könyvek,
dokumentumok, folyóiratok, drámatár, képzőművészeti tár

Rendezvények

Vissza
Halhatatlanok (Immortals)

Halhatatlanok (Immortals)



Besorolás: Film

Időpont: 2012. február 12. 18:00
Település: Szabadka
Helyszín: Lifka Sándor Art Mozi
amerikai fantasztikus akciófilm, 2011., 110 perc. Rendező: Tarsem Singh. Szinészek: Mickey Rourke, Stephen Dorff, Luke Evans.

A filmről: Heraklion kegyetlen és vérszomjas királya, Hyperion és ádáz hadserege az egész ókori Hellászt lángba borítja, hogy rátaláljon a rég elveszett epiruszi íjra. A félelmetes hatalommal bíró fegyverrel a király letaszíthatja az isteneket az Olümposzról, és a világ urává lehet. Hyperion és légiói könyörtelen hatékonysággal perzselnek fel mindent maguk körül, és úgy tűnik, senki sem állíthatja meg őket. Egy Thészeusz nevezetű fiatal kőfaragó bosszút esküszik, miután Hyperion feldúlja a faluját, és megöli az édesanyját. Phaedra, a papnő, látja a jövőt, és miután találkozik Thészeusszal, meggyőződésévé válik, hogy a férfi az egyetlen, aki véget vethet a pusztításnak. A nő segítségével Thészeusznak sikerül maroknyi csapatot összegyűjtenie, és elindul, hogy megvívja a végső, elkeseredett csatát az emberiség megmentésére.

Jegyár 150 dinár. Jegyek vásárolhatók a Fasizmus áldozatainak tere 5 sz. alatti jegypénztárban az előadások kezdete előtt. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.Elérhetőségek: Tel/ fax: 024/527-110 Jegyfoglalás: 024/ 531-991 www.alifka.org
 

Frissítés időpontja: 2012-02-08