Adattár-kereső

az adattár-kereső a megadott kulcsszóra keres az adattárban:
települések, intézmények, kronológiák, bibliográfiák, könyvek,
dokumentumok, folyóiratok, drámatár, képzőművészeti tár

Rendezvények

Vissza
John Updike: Eastwicki boszorkányok

John Updike: Eastwicki boszorkányok



Besorolás: Színház – színjátszás – irodalom

Időpont: 2011. november 16. 19:30
Település: Szabadka
Helyszín: Jadran Színpad
Szereposztás: Alex – Kalmár Zsuzsa, Jane – Vicei Natália, Sukie – Pesitz Mónika, Daryll – Mezei Zoltán, Felicia – Körmöci Petronella, Clyde – Ralbovszki Csaba.
Valamint Szőke Attila, Pálfi Ervin, Baráth Attila ak.h.
Zenész/zeneszerző: ifj. Kucsera Géza, Zenész: Kucsera Csaba m.v.
Rendező: Hernyák György, Jászai díjas

"Az Eastwicki boszorkányok nem más, mint mesejáték felnőtteknek. A színház igen ritkán foglalkozik az eredendő gonosszal, pedig az nap mint nap körülvesz bennünket – hívhatjuk ezt politikának, vagy a tévé által a fejünkre ontott szennynek, vagy hívhatjuk úgymond megkísértésnek is... A XXI sz. nevezetes arról, hogy benne az erkölcsi értékrend szétmállott, elveszett. Az igazság, a jog, az etika, a morál nagyon relatívvá vált. Nincsenek hősök, pusztán olyan kétes jellemű személyek, akiket a média meg a politika hősnek nevez ki. A mai hősök a sztárok, a celebek. Olyan emberek, akik bármi áron ismertté akarnak válni. Árad a reklámdömping, szinte fizikai erőszakot vesz a hallgatón, nézőn, polgáron és ezáltal ennek kiszolgáltatottja lesz az, aki ezt befogadja, Az előadás erről a gonoszról kíván szólni, amely kínál, felajánl, és ha elfogadják, akkor a test és a lélek egyaránt a birtokába kerül." (Hernyák György)

Az előadást kizárólag felnőtt nézőknek ajánlják!

Jegyek kaphatók a Jadran Színpad teraszán található jegypénztárban, amely az előadások napján és munkanapokon 10-től 13 óráig valamint 18 órától az előadások kezdetéig tart nyitva. Telefon: +38124557436. Belépőjegyek rendelhetők a társulat közönségszervezőjénél is munkanapokon 9-től 15 óráig. Telefon: +38124554285. A Soltis Lajos Stúdióban játszott előadásokra a jegyek a Jadran Színpad pénztárán vehetők át. A lefoglalt belépőjegyeket legkésőbb az előadást megelőző napon szükséges átvenni, ellenkező esetben a jegyfoglalás érvénytelen. A belépőjegyek ára 300 dinár. Diák- nyugdíjas- és szakmai belépőjegyek 200 dinár.



Frissítés időpontja: 2011-10-27