Adattár-kereső

az adattár-kereső a megadott kulcsszóra keres az adattárban:
települések, intézmények, kronológiák, bibliográfiák, könyvek,
dokumentumok, folyóiratok, drámatár, képzőművészeti tár

Rendezvények

Vissza
A Zentai Magyar Kamaraszínház vendégszereplése

A Zentai Magyar Kamaraszínház vendégszereplése



Besorolás: Színház – színjátszás – irodalom

Időpont: 2011. szeptember 20. 19:30
Település: Szabadka
Helyszín: Népszínház (Jadran színpad)
Szervező: Népszínház Magyar Társulata
Pozsgai Zsolt: Liselotte és a május. Komédia. Szereplők: Liselotte – Vicei Natália, Jászai Mari-díjas. Férfiak – Ralbovszki Csaba. Díszlet: Szilágyi Nándor. Jelmez: Janovics Erika. Asszisztens: Kovács Nemes Andor. Rendezte: Mezei Zoltán.

Egy nő – hat férfi. Hat kísérlet a párkeresésre. De mintha átok ülne Liselottén, egyik férfi sem alkalmas a házastársi szerepre. Vagy mégis? Kiben van a hiba? A saját elképzeléseihez végig ragaszkodni próbáló nőben, vagy az alkalmazkodásra képtelen mai férfiakban? Mit kell feladnunk önmagunkból, hogy megtaláljuk az egyéni boldogságot? Fergeteges, vígjátéki úton haladunk a végső megoldás felé… // Pozsgai Zsolt darabja bejárta a Kárpát-medence színpadait, sőt Európa-szerte az egyik legtöbb nyelven játszott magyar vígjáték.

Jegyek vásárolhatók a Jadran Színpad teraszán található jegypénztárban az előadások napján és munkanapokon 10 órától 13 óráig valamint 18 órától az előadások kezdetéig. Telefon: +381 24 557 436. Belépőjegyek rendelhetők a társulat közönségszervezőjénél is munkanapokon 9-től 15 óráig. Telefon: +381 24 554 285. A Soltis Lajos Stúdióban játszott előadásokra a jegyek a Jadran Színpad pénztárán vehetők át. A belépőjegyek ára diák- nyugdíjas- és szakmai belépőjegyek: 200 RSD; felnőtt belépőjegyek: 300 RSD; belépőjegyek a bemutatókra: 500 RSD.
Népszínház Magyar Társulat

Frissítés időpontja: 2011-09-12