Adattár-kereső

az adattár-kereső a megadott kulcsszóra keres az adattárban:
települések, intézmények, kronológiák, bibliográfiák, könyvek,
dokumentumok, folyóiratok, drámatár, képzőművészeti tár

Rendezvények

Vissza
Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical Énekverseny – Döntő

Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical Énekverseny – Döntő



Besorolás: Koncert, hangverseny

Időpont: 2011. július 1. 21:00
Település: Palics
Helyszín: Szabadtéri színpad
Szervező: Népkör Magyar Művelő
2011 nagyszabású musical-projektje a Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical Énekverseny, melynek célja lehetőséget adni a világ legkülönbözőbb országaiból, városaiból érkező tehetséges előadóknak a megmérettetésre, elsősorban a világhírű, magyar származású zeneszerző művein keresztül. Az elődöntők Marosvásárhelyen, Bukarestben, Münchenben, Tokióban, Szöulban, Grazban, Szabadkán (a komponista szülővárosában), valamint Budapesten zajlottak le. A szlovákiai helyszínen, az Érsekújvári Rockszínpadon június 6-án rendezik meg az elődöntőt.

A zsűri minden városban a jelentkezések arányában választotta ki a legjobbakat, így Grazból hat, Münchenből hét, Marosvásárhelyről kettő, Bukarestből három, Szabadkáról négy, Budapestről tizenhét, Tokióból és Szöulból pedig két-két versenyző érkezik a 2011. június 29-30-i szabadkai középdöntőkre, ahol már nemzetközi zsűri előtt lépnek fel.

A versenyt a döntő és a nagyszabású gála zárja. Közreműködik a Budapesti Operettszínház 35 tagú szinfónikus zenekara és sztárművészei.

A belépőjegy a gálára elővételben 700 dinár, a helyszínen 900 dinár. Jegy foglalható a +381 62 8628581-es telefonszámon.

Frissítés időpontja: 2011-06-29