Adattár-kereső

az adattár-kereső a megadott kulcsszóra keres az adattárban:
települések, intézmények, kronológiák, bibliográfiák, könyvek,
dokumentumok, folyóiratok, drámatár, képzőművészeti tár

Rendezvények

Vissza
X

X



Besorolás: Színház – színjátszás – irodalom

Időpont: 2011. január 31. 19:30
Település: Szabadka
Helyszín: Kosztolányi Dezső Színház
Szervező: Kosztolányi Dezső Színház
Douglas Coupland műveiből kiindulva írta Lénárd Róbert. Szereplők: Erdély Andrea, Béres Márta, Mikes Imre Elek, Mészáros Árpád, Mészáros Gábor. Rendezte: Lénárd Róbert

Támogató: Szekeres László Alapítvány

Van egy generáció, amelyik nem is tudja, pontosan miért, de nem érzi jól magát, nem találja fel magát a világban. Néhány 20 és 30 év közötti fiatal, akik megpróbálnak szakítani az előző generáció világával, a szupermarkettel, a mobiltelefonnal, az internettel... Elkezdenek egymásnak történeteket mesélni... Izgalmas annak kiderítése, hogy mi is eszi őket belül, és hogyan teremthető meg egy saját világ.

Rohanó világunkban megszűnik az egyén. Rohanó világunk elnyomja a művészetet. Rohanó világunk mindent felőröl. Rohanó világunkból nincs kiút. Áááá, itt a tévedés. Igenis van kiút, és a Kosztolányi Dezső Színház színészei Lénárd Róbert rendezésében meg is mutatják ennek egy módját. Markovics Annamária: A játék közepén atombomba robban (Magyar Szó, 2010. április 10.)

A jegypénztár (Fasizmus áldozatainak tere 5.) nyitvatartása munkanapokon 10-től 13 óráig, valamint csütörtöktől vasárnapig és előadásnapokon este fél hattól is. Jegyek kaphatók a helyszínen, vagy igényelhetők a 024/555-255 vagy a 024/531-991-es telefonszámon és a jegy@kosztolanyi.org villámposta címen, illetve a www.kosztolanyi.org oldalon.

Frissítés időpontja: 2010-12-29