Adattár-kereső

az adattár-kereső a megadott kulcsszóra keres az adattárban:
települések, intézmények, kronológiák, bibliográfiák, könyvek,
dokumentumok, folyóiratok, drámatár, képzőművészeti tár

Rendezvények

Vissza
Táncpanoráma Zentán

Táncpanoráma Zentán



Besorolás: Tánc

Időpont: 2010. augusztus 25. 19:30
Település: Zenta
Helyszín: Fő tér. Eső esetén a Művelődési Ház
Szervező: Népkör Magyar Művelődési Központ (Szabadka), Thurzó Lajos Közművelődési Központ (Zenta), Móra István Művelődési Egyesület (Kevi)
Dél-Korea, Olaszország és Kolumbia nemzetközi hírű néptánccsoportjainak fellépése. 2006. és 2007. után idén ismét lehetőség nyílt arra, hogy a IX. Interetno Fesztivál vendégcsoportjai fellépjenek Zentán, mint külső helyszínen. A fesztivál, amely Szabadkán ezekben a napokban zajlik fő szervezője a Népkör Magyar Művelődési Központ, valamint a budapesti Hagyományok Háza, és a szabadkai önkormányzat. A zentai Táncpanoráma szervezői a Thurzó Lajos Közművelődési Központ (Zenta), Móra István Művelődési Egyesület (Kevi). A program főkoordinátora Kormányos Katona Gyöngyi.

A műsorban fellép a zentai Stevan Sremac Alapítvány gyermektánccsoportja. A főprogramban a külföldről érkező tánccsoportokat láthatja a közönség, így Dél-Koreából a Kotti együttest, Olaszországból az A Spiga Rossa néptáncegyüttest és kolumbiából a Funza Táncműhely tánccsoportját.

A zentai Táncpanoráma támogatói az Alltech-Fermin, a Trgopromet – Zenta, a DDOR Biztosító zentai fiókintézménye, a DTD Vízgazdálkodási Vállalat, a Kommunális Vállalat Zenta, a Dobák Szalon, a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet, az Idegenforgalmi Szervezet Zenta, a Panon. d.o.o. Forma (Zenta), az Árok-pékség, Varga Viktor magánszemély, A Belügyminisztérium zentai és kikindai rendőrállomása és Nagy Abonyi Zoltán kardvirágtermesztő.

Frissítés időpontja: 2010-08-25