Adattár-kereső

az adattár-kereső a megadott kulcsszóra keres az adattárban:
települések, intézmények, kronológiák, bibliográfiák, könyvek,
dokumentumok, folyóiratok, drámatár, képzőművészeti tár

Rendezvények

Vissza

Superhero

Besorolás: Film
Időpont: 2010. február 12. 20:00
Település: Szabadka
Helyszín: Lifka Art Mozi
Szervező: Lifka Art Mozi
Színes, szerb feliratos, amerikai akció-vígjáték, 85 perc, 2008. Rendezte: Craig Mazin. Forgatókönyv: Craig Mazin. Zeneszerző: James L. Venable. Operatőr: Thomas E. Ackerman. Producer: Craig Mazin, Robert K. Weiss, David Zucker. Vágó: Craig Herring. Szereplők: Drake Bell (Rick Riker / Szitakötő), Sara Paxton (Jill Johnson), Christopher McDonald (Lou Landers / Homokóra), Pamela Anderson (a láthatatlan lány), Tracy Morgan (Dr. Xavier), Craig Bierko (Wolverine), Brent Spiner (Dr. Strom), Leslie Nielsen (Albert nagybácsi), Regina Hall (Mrs. Xavier).

A filmről:
Mégis hány szuperhős kell ahhoz, hogy végre nyugta legyen a világnak? A Csupasz pisztoly és a Horrorra akadva sorozat alkotói tudják a helyes választ: durva sok! Rick Riker kicsit más, mint az átlagos srácok: szuperképességekkel rendelkezik, csak azt nem tudja egyelőre, hogyan használja őket. Igen ám, de a világ bajban van, s Tinának sincs igaza: kell még egy hős!
Jerry Zucker és társai - többek között Leslie Nielsen, Drake Bell, Pamela Anderson és Regina Hall - jól odapirítanak Pókembernek, Batmannek, X-Mennek és más sztreccsgatyásoknak, ahogy az egy vérbeli paródiától elvárható. Bebizonyítják, hogy önfeledten repkedni, házak felett ugrándozni és gumiruhában feszíteni még soha nem volt ennyire szuper, mint most!

A jegyár 150 dinár, diákoknak és nyugdíjasoknak 100 dinár. Jegyek vásárolhatók a Fasizmus áldozatainak tere 5 sz. alatti jegypénztárban az előadások kezdete előtt. A műsorváltoztatás jogát a mozi fenntartja.
Telefon és fax: 024/527-110. Villámposta:lifkas@nadlanu.com. Web: www.alifka.org.

Frissítés időpontja: 2010-02-10