Adattár-kereső

az adattár-kereső a megadott kulcsszóra keres az adattárban:
települések, intézmények, kronológiák, bibliográfiák, könyvek,
dokumentumok, folyóiratok, drámatár, képzőművészeti tár

Rendezvények

Vissza

„Őrizzük együtt a karácsony fényét”

Besorolás: Családi rendezvény
Időpont: 2009. december 19. 9:00
Település: Zenta
Helyszín: Művelődési Ház (kiállítási terem)
Kiállítás, kirakodóvásár, kézműves-foglalkozások és gyermekprogramok a Rozetta Kézműves Társaság szervezésében a Gyermekbarátok és más civil szervezetek közreműködésével.

A kiállítás a Thurzó Lajos Közművelődési Központ és a Rozetta Kézműves Társaság által kiírt „Őrizzük együtt a karácsony fényét” című pályázati felhívásra beérkezett karácsonyfadíszekből és ajándéktárgyakból áll össze. Célja: azokat a természetes anyagokból készült, hagyományőrző jellegű tárgyakat bemutatni, amelyek híven tükrözik a régi idők karácsonyi hangulatát. A kiállítás 11 órakor nyílik meg, és megtekintése alatt az érdeklődők kézműves-foglalkozásokon és -bemutatókon vehetnek részt. A kreatív foglalkozások kiemelt feladata, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy a saját kezűleg készített alkotásokkal is boldoggá tehetjük családunk és közösségünk egyik legmeghittebb ünnepét.

A karácsonyi kézműves-kiállítás és kirakodóvásár december 23-áig várja az érdeklődőket a következő időpontokban: 19-én, szombaton, 9–18, 21-én, hétfőn, 15–17 (kézműves-foglalkozások és gyermekprogramok), 22-én, kedden, 15–17 (kézműves-foglalkozások a Caritas közreműködésével) és 23-án, szerdán 10–18 óra között.
 

Frissítés időpontja: 2009-12-01