Adattár-kereső

az adattár-kereső a megadott kulcsszóra keres az adattárban:
települések, intézmények, kronológiák, bibliográfiák, könyvek,
dokumentumok, folyóiratok, drámatár, képzőművészeti tár

Rendezvények

Vissza

Halál Palermóban (Palermo Shooting)

Besorolás: -
Időpont: 2009. szeptember 15. 18:00
Település: Szabadka
Helyszín: Lifka Art Mozi
Színes szerb feliratos német-francia-olasz filmdráma, 124 perc, 2008. Rendezte: Wim Wenders. Forgatókönyv: Wim Wenders, Norman Ohler. Zene: Irmin Schmidt. Operatőr: Franz Lustig. Producer: Wim Wenders. Vágó: Peter Przygodda, Oli Weiss. Szereplők: Inga Busch (Karla), Sebastian Blomberg (Julian), Harry Blain (Harry), Campino (Finn Gilbert), Giovanna Mezzogiorno (Flavia), Dennis Hopper (Frank), Gerhard Gutberlet (Gerhard).

Finn, a menő fotós zaklatott életet él Düsseldorfban, a Rajna-menti nagyvárosban. Az éjszakái nyugtalanul telnek, a mobilja sosincs kikapcsolva, a fejhallgatójából állandóan bömböl a zene. Azután egy napon, divatfotózás során olyan esemény történik, ami arra készteti, hogy átgondolja, átértékelje egész addigi életét. Olaszországba, Palermóba utazik, hogy elszakadjon régi önmagától, és végleg lezárja a múltját. A városban találkozik egy lánnyal, Flaviával, és ez a találkozás új reményt, új életet jelent számára. Előtte azonban még szembe kell néznie a halállal.

Jegyár: 120 dinár. A kedvezményes jegy diákok és nyugdíjasok részére 80 dinár. Jegyek  vásárolhatók a Harambasić utca 4. alatti jegypénztárban az előadások kezdete előtt.
A műsorváltoztatás jogát a mozi fenntartja. Weboldal: www.alifka.org


Frissítés időpontja: 2009-09-08