Adattár-kereső

az adattár-kereső a megadott kulcsszóra keres az adattárban:
települések, intézmények, kronológiák, bibliográfiák, könyvek,
dokumentumok, folyóiratok, drámatár, képzőművészeti tár

Rendezvények

Vissza

Sírhely kilátással – Nincs esküvő, csak temetés (Plots with a View)

Besorolás: -
Időpont: 2009. január 29. 18:00
Település: Szabadka
Helyszín: Lifka Art Mozi
Színes szerb feliratos angol-amerikai-német romantikus vígjáték, 94 perc, 2002. Szereplők: Alfred Molina (Boris Plots), Brenda Blethyn (Betty Rhys-Jones), Christopher Walken (Frank Featherbed), Naomi Watts (Meredith), Lee Evans (Delbert Butterfield), Menna Trussler (Dilys Rhys-Jones), Howell Evans (Dr. Owen). Forgatókönyvíró: Frederick Ponzlov. Operatőr: James Welland, Kevin Rudge. Jelmeztervező: Ffion Elinor. Zene: Rupert Gregson-Williams. Producer: Michael Cowan, Suzanne Lyons, Jason Piette, Kate Robbins. Látványtervező: Keith Maxwell. Vágó: John Richards. Rendező: Nick Hurran.

A filmről:
Két dologról álmodott fiatalkorában Boris, a temetkezési vállalkozó: a táncról és Bettyről. A lány titokban szerelmes volt belé, de az apja óhajára máshoz ment férjhez. Boris is búcsút mondott álmainak, és átvette a családi vállalkozás irányítását. És minden maradt is így mindkettőjük életében, egészen mostanáig, amikor is Betty anyósa a túlvilágra költözött. A már nem épp fiatal Boris és Betty megint találkozik, és miközben az anyós temetését készítik elő, a régi szikra újra lángra lobban. Szerelmük előtt egyetlen akadály tornyosul: Betty léha férje.

Jegyár 120 dinár. A kedvezményes nyugdíjas és diákjegy 80 dinár. Jegyek  vásárolhatók a Harambasić utca 4 szám alatti jegypénztárban az előadások kezdete előtt. Telefon és fax: 024/527-110 , e-mail: lifkas@nadlanu.com, web: www.alifka.org.
A műsorváltoztatás jogát a mozi fenntartja.

Frissítés időpontja: 2009-09-08