Adattár-kereső

az adattár-kereső a megadott kulcsszóra keres az adattárban:
települések, intézmények, kronológiák, bibliográfiák, könyvek,
dokumentumok, folyóiratok, drámatár, képzőművészeti tár

Rendezvények

Vissza

Rockest

Besorolás: -
Időpont: 2007. szeptember 7. 20:00
Település: Zenta
Helyszín: A zentai csata emlékhelye

Muzsikál a Screemers (Zenta), a Black Sabbatka (Szabadka) és a fennállásának tizedik évfordulóját ünneplő Adrenalin együttes (Zenta).

Screemers együttes. Tagjai: Pálfi Csaba (dobok), Danilo Ðurðić (basszusgitár), Mirela Maèak (ének) Bulatović Éva (gitár), Fehér Norbert (gitár).

Black Sabbatka együttes. Tagjai: Szűcs Dávid (basszusgitár), Tómó Árpád (gitár), Neven Tili (dobos), Danilo Šajnović (gitár) és Szűcs Mihály (ének). A 2006-os Junior Jam Workshop (www.juniormusicstudio.com) könnyűzenei műhely keretében állt össze az az öttagú csapat, amely ismert rockegyüttesek (Guns N’Roses, Deep Purple, Whitesnake, ZZ-Top stb.) zeneszámainak átdolgozását adja elő, és amelyet az elmúlt egy év alatt nem kevesebb mint tizenhatszor láthatott, hallhatott a rockzenét kedvelő közönség. Tagjai olyan zenei képzettségű fiatalok, akik pontosan tudják, mit várhatnak el önmaguktól, mit a világtól, és mi az, ami öröm- és teljességérzetet ad a mindennapjaiknak. A zene, pontosabban a rockzene az, ami ugyanarra az útra hívta valamennyiüket, és amely révén azóta nagyon sokan meg is ismerhették őket. Főleg rock- és blueszenét játszanak.

Adrenalin együttes. Tagjai: Szerda Árpád (ének, szájharmonika, zongora, djideri doo, doromb stb.), Paku József (gitár), Dukai Béla (dobok, furulya), Kozma Lajos (basszusgitár, egyéb húros hangszerek), Vadnay Zoltán (gitár). Az együttes 1997-ben, tehát tíz évvel ezelőtt jött létre két zentai zenekar, a Wax és a City Call Jam egyesülésével. Azóta a zenekar a legjobb alapokon nyugvó szórakoztató rockzene képviselője. Repertoárjukon a bulizós kocsmazenétől a balladákig szinte minden megtalálható a legkedveltebb koncertdarabokat is beleértve. Saját számaik a rockzene kedvenc témáit elevenítik fel sajátos szemszögből, egyfajta egyedi látásmódban.


Frissítés időpontja: 2009-09-08