Adattár-kereső

az adattár-kereső a megadott kulcsszóra keres az adattárban:
települések, intézmények, kronológiák, bibliográfiák, könyvek,
dokumentumok, folyóiratok, drámatár, képzőművészeti tár

Rendezvények

Vissza

Idegölő

Besorolás: -
Időpont: 2007. június 28. 18:00
Település: Szabadka
Helyszín: Lifka Art Mozi

Színes magyar-görög vígjáték, 90 perc, 2006. Rendezte: Fonyó Gergely. Zeneszerző: Rakonczai Viktor. Operatőr: Márton Balázs. Producer: Kálomista Gábor. Hangmérnök: Madaras Attila. Vágó: Csillag Mano. Szereplők: szereplő(k): Gesztesi Károly, Yannis Zouganelis, Natalia Dragoumi, Molnár Piroska, Csányi Sándor, Kovács Koko István.

A filmről: a bérgyilkosokat nem nagyon szereti senki. Nem is csoda, válogatás nélkül ölnek, és piszkosul jól is keresnek vele. Ám eszünkbe jut-e néha, hogy a bérgyilkosoknak magánéletük is van? Mondjuk például egy süketnéma anyjuk, akinek a legegyszerűbb azt hazudni, hogy egyszem fia muzsikusnak állt. Ez megmagyarázza, miért van nála mindig gitártok, és a nem létező koncertekre sem kell a mamát elvinni. És gondolunk-e néha arra, hogy a bérgyilkosoknak fogsoruk is van, sőt rossz foguk is, amely éppúgy megfájdulhat, mint bármely tisztességes emberé? Csakhogy a gyökérkezelést csakis a leendő áldozat hajthatja végre.


Belépőjegy: 100 dinár; diákok és nyugdíjasok részére 50 dinár. Jegyek vásárolhatók a Harambašić utca 4 sz. alatti jegypénztárban az előadások kezdete előtt. Telefon: : 024/527-110. Villámposta: alifka@tippnet.co.yu


Frissítés időpontja: 2009-09-08