Adattár-kereső

az adattár-kereső a megadott kulcsszóra keres az adattárban:
települések, intézmények, kronológiák, bibliográfiák, könyvek,
dokumentumok, folyóiratok, drámatár, képzőművészeti tár

Rendezvények

Vissza

Csak szex és más semmi

Besorolás: -
Időpont: 2007. június 21. 20:00
Település: Szabadka
Helyszín: Lifka Art Mozi

Színes magyar vígjáték, 93 perc, 2005. Rendezte: Goda Krisztina. Forgatókönyvíró: Goda Krisztina, Divinyi Réka, Heller Gábor. Operatőr: Gulyás Buda. Jelmeztervező: Kisprumik Ádám. Zene: Madarász Gábor. Producer: Kálomista Gábor, Sánta György. Vágó: Csillag Mano. Főbb szerepekben: Schell Judit, Dobó Kata, Csányi Sándor.

A filmről: Dóra egy nap rádöbben, hogy vőlegényének felesége és gyereke van. A csinos, vonzó dramaturgnak elege lesz a pasikból. Legjobb barátnője, a szintén állandó pasiproblémákkal küzdő Zsófi tanácsára hirdetést ad fel: "Vonzó fiatal nő negatív AIDS teszttel rendelkező szexpartnert keres." s innentől kezdve nincs megállás! Feltűnik egy sármos színész Tamás személyében, egy sikeres zeneszerző , egy kifőzdés török fiú és máris összegabalyodott minden. De aztán - ahogy az már csak lenni szokott - bekopog az ajtón a szerelem.

Belépőjegy: 100 dinár; diákok és nyugdíjasok részére 50 dinár. Jegyek vásárolhatók a Harambašić utca 4 sz. alatti jegypénztárban az előadások kezdete előtt. Telefon: : 024/527-110. Villámposta: alifka@tippnet.co.yu


Frissítés időpontja: 2009-09-08