Adattár-kereső

az adattár-kereső a megadott kulcsszóra keres az adattárban:
települések, intézmények, kronológiák, bibliográfiák, könyvek,
dokumentumok, folyóiratok, drámatár, képzőművészeti tár

Rendezvények

Vissza

Tibor vagyok, de hódítani akarok

Besorolás: -
Időpont: 2007. június 16. 20:00
Település: Szabadka
Helyszín: Lifka Art Mozi

Színes magyar vígjáték, 88 perc, 2006. Rendete: Fonyó Gergely. Forgatókönyvíró: Divinyi Réka, Fonyó Gergely. Operatőr: Márton Balázs. Jelmeztervező: Dunai Anita. Zene: Rakonczai Viktor. Producer: Kálomista Gábor. Látványtervező: Horváth Viktória. Főbb szerepekben: Fancsikai Péter, Gregor Bernadett, Németh Kristóf, Gesztesi Károly.

A filmről: Tibor  megtudja, hogy meghúzták töriből. Ezzel lőttek a horvátországi nyaralásnak, bulizásnak és a csajozásnak. Helyette irány a balatonfüredi Flamingó Hotel, apja vállalatának üdülője, és felkészülés a pótvizsgára. Az egykori szocreál üdülőre rá se lehet ismerni, csak az őt fogadó ismerős arcok emlékeztet még a régi időkre. Már minden a világvége eljövetelét vetíti előre, amikor titokzatos szépség érkezik a hotelbe. Tibor álmai nőjét véli felfedezni a gyönyörű nőben.

Belépőjegy: 100 dinár; diákok és nyugdíjasok részére 50 dinár. Jegyek vásárolhatók a Harambašić utca 4 sz. alatti jegypénztárban az előadások kezdete előtt. Telefon: : 024/527-110. Villámposta: alifka@tippnet.co.yu


Frissítés időpontja: 2009-09-08