Adattár-kereső

az adattár-kereső a megadott kulcsszóra keres az adattárban:
települések, intézmények, kronológiák, bibliográfiák, könyvek,
dokumentumok, folyóiratok, drámatár, képzőművészeti tár

Rendezvények

Vissza

Aaron Blumm: Hamlett halott

Besorolás: -
Időpont: 2007. május 22. 19:00
Település: Újvidék
Helyszín: Újvidéki Színház

Szereplők: Balázs Áron, Huszta Dániel, Kovács Nemes Andor, Kőrösi István, Molnár Róbert, Német Attila, Pongó Gábor, Sirmer Zoltán és Varga Tamás. • Koreográfia: Bicskei Zoltán. • Jelmez: Janovics Erika. • Díszlet: Csík György. • Zene: Erős Ervin. • Dramaturg: Góli Kornélia. • Rendezte: Puskás Zoltán.

Az előadásról:
Amikor tájunkon ősbemutató születik az mindig nagy ünnep. (…) ezért ünnepelte a közönség percekig a tehetséges együttest. Meg mindenekelőtt azért, mert Puskás Zoltán rendező szellemdús fantáziájával bebizonyította, hogy szinte szöveg nélkül is lehet jó előadást csinálni, akárcsak szavak egymásmellé rakásával, vagy hangokkal, - lehet parafrazálni Shakespeare-t, lehet helyzeteket kifejezni és megoldani mondatok ismétlésével – és mindezzel feszültséget elérni és hangulatot kelteni. (…) • Kilenc férfi, kilenc tehetséges színész játsza azonos szinten, frenetikus energiával ezt a szellemes és különös kétrészes ősbemutatót. Ők pedig: Balázs Áron, Huszta Dániel, Kovács Nemes Andor, Kőrösi István, Molnár Róbert, Német Attila, Pongó Gábor, Sirmer Zoltán, Varga Tamás, aki még külön foglalkozott a keleti harcművészettel is. Egy jó ritmusú, mértéktartó, szórakoztató és szép előadást láttam tegnap este az Újvidéki Színházban, amely megnézését tiszta lelkiismerettel mindenkinek ajánlhatom.
Dr. Franyó Zsuzsanna

Jegyek az Újvidéki Színház pénztáránál válthatók az előadás napján 16-tól 19 óráig, illetve előjegyezhetők a 021-525-552-es vagy 9 és 14 óra között a 021-657-2526-os és a 021-66-22-592-es telefonszámon. Internetes rendelés az office@uvszinhaz.co.yu címen.


Frissítés időpontja: 2009-09-08