Adattár-kereső

az adattár-kereső a megadott kulcsszóra keres az adattárban:
települések, intézmények, kronológiák, bibliográfiák, könyvek,
dokumentumok, folyóiratok, drámatár, képzőművészeti tár

Rendezvények

Vissza
XVIII. TINI – Ifjúsági Táncdalfesztivál

XVIII. TINI – Ifjúsági Táncdalfesztivál



Besorolás: Fesztivál

Időpont: 2009. november 14. 19:30
Település: Temerin
Helyszín: sportcsarnok
Szervező: Szirmai Károly Magyar Művelődési Egyesület
15 versenyző lép fel a fesztiválon, nyolcan a tini és heten az ifjúsági kategóriában. A gálaműsorban 10 dalt hallhat a közönség A szervezők úgy határoztak, hogy sztárvendég helyett az idén a korábbi fesztiválok győztesei lépnek majd fel. A műsort Battyányi Bosznai Amarilla és Gőz László vezetik.

Az Újvidéki Rádió helyszíni közvetítéssel jelentkezik a sportcsarnokból, amit a Parabolanet interneten is továbbít a www.parbolanet.com címről. Az oldalon található Tini logóra kattintva követhető élőben a koncert, a fesztivált megelőző napokban pedig, az Újvidéki Rádió a korábbi évek dalaiból sugároz válogatást.

A sportcsarnok közönsége két kivetítőn is követheti a műsort. A versenyzőket Bugyi Zoltán vezetésével az újonnan alakult nyolc tagú fesztiválzenekar kíséri.

Évente több száz fiatalt vonz Délvidék egész területéről a fesztivál, amelyen a könnyűzene különböző műfajaiban mutathatják meg énektudásukat és előadói képességeiket a válalkozó szellemű versenyzők. A populáris zene, a megmutatkozási lehetőség nemcsak az előadók, de a közönség számára is kedveltté tette a fesztivált.

Belépőjegyek a színház klubjában 18 órától és szombaton délután fél hattól a sportcsarnok pénztáránál válthatók. Érdeklődni a +38121843411-es telefonszámon lehet.
Szirmai Károly Magyar Művelődési Egyesület
Kapcsolattartó: Gőz László, Hajdúk János
Telefon: +38121843411

Frissítés időpontja: 2009-11-12