Adattár-kereső

az adattár-kereső a megadott kulcsszóra keres az adattárban:
települések, intézmények, kronológiák, bibliográfiák, könyvek,
dokumentumok, folyóiratok, drámatár, képzőművészeti tár

Rendezvények

Vissza
Karácsonyi foglalkozások

Karácsonyi foglalkozások



Besorolás: Gyermekprogram

Időpont: 2011. december 12–16. 18:00
Település: Óbecse
Helyszín: Petőfi Sándor Kultúrkör
Szervező: Petőfi Sándor Kultúrkör
Karácsonyi készülődés. A foglalkozások során a gyerkeket két csoportban várják a szervezők. A kicsiknek (második osztályig) este hat órától hét óráig tartanak a foglalkozások. A nagyok (harmadik osztálytól felfelé) este hét órától nyolc óráig tölthetik idejüket a műhelyeken.

December 12., hétfő
Mézeskalács sütése és díszítése. A foglalkozás este hat órától nyolc óráig tart.

December 13., kedd
Luca-napi sozkások. Amit a gyerkek hozzanak magukkal: aprópénz, margarinos doboz, rongydarab. A foglalkozás este hat órától nyolc óráig tart.

December 14., szerda
A kicsik tobozfenyőt készítenek. Amit a gyerkek hozzanak magukkal: olló, OHO-ragasztó. A nagyok kartonfenyőt készítenek. Amit a gyerkek hozzanak magukkal: olló, OHO-ragasztó, ceruza. A foglalkozás a kicsiknek (második osztályig) este hat órától hét óráig tart. A nagyok számára (harmadik osztálytól felfelé) este hét órától nyolc óráig tart.

December 15., csütörtök
Hóember lámpás készítése. Amit a gyerkek hozzanak magukkal: filctoll, erős cérna, OHO-ragasztó, olló. A foglalkozás a kicsiknek (második osztályig) este hat órától hét óráig tart. A nagyok számára (harmadik osztálytól felfelé) este hét órától nyolc óráig tart.

December 16., péntek
A kicsik betlehemet készíthetnek. Amit a gyerkek hozzanak magukkal: olló, filctoll, OHO-ragasztó. A nagyok adventi koszorút készíthetnek. Amit a gyerkek hozzanak magukkal:olló, OHO-ragasztó, 4 mécses. A foglalkozás a kicsiknek (második osztályig) este hat órától hét óráig tart. A nagyok számára (harmadik osztálytól felfelé) este hét órától nyolc óráig tart.
Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör

Frissítés időpontja: 2011-12-07