Adattár-kereső

az adattár-kereső a megadott kulcsszóra keres az adattárban:
települések, intézmények, kronológiák, bibliográfiák, könyvek,
dokumentumok, folyóiratok, drámatár, képzőművészeti tár

Rendezvények

Vissza

Magyar filmek hete

Besorolás: -
Időpont: 2007. július 19. 20:00
Település: Topolya
Helyszín: Mozi

Válogatás a XIV. Palicsi Filmfesztivál filmjeiből. S.O.S. szerelem! Magyar romantikus vígjáték, 101 perc, 2007. Rendezte: Sas Tamás. Szereplők: Csányi Sándo, Ullmann Mónika, Fenyő Iván, Varga Boglárka, Kovács Patrícia, Benedek Miklós, Elek Ferenc, Hernádi Judit, Hevér Gábor, Kaszás Géza, Szacsvay László, Tordy Géza, Herczeg Adrienn, Kautzky Armand, Kéri Kitty.
A filmről: Mit tehet a férfi, ha képtelen meghódítani az imádott nőt? Mit tehet, ha reménytelenül szerelmes? Ha pénze van, de modora nincsen? Ha a csajozós duma kevés, és a pénz most az egyszer nem vásárol szerelmet? A romantikus komédiák örök kérdéseire keresi a választ Sas Tamás filmje.
Péter (Csányi Sándor) egy high-tech társkereső-ügynökség feje. Cége, az S.O.S. szerelem! üzletszerűen segít tehetős klienseinek bajos szerelmi ügyleteik megoldásában. Piaci részesedésük szárnyal, hatékonysági mutatójuk 100%-os - egészen addig, amíg Tomi (Fenyő Iván), egy dúsgazdag, kőbunkó ügyfél rájuk nem borítja az asztalt.
Tomi reménytelenül szerelmes Veronikába (Ullmann Mónika), egy bájos óvónőbe, de még az S.O.S. szerelem! segítségével sem képes meghódítani őt. Péter ördögi tervet eszel ki: kibérel egy vidéki kastélyt, és az ügynökség munkatársaival népesíti be, mintegy családi körbe vonva Tomit, majd egy zseniális ürüggyel odacsalja Veronikát.


Frissítés időpontja: 2009-09-08