Adattár-kereső

az adattár-kereső a megadott kulcsszóra keres az adattárban:
települések, intézmények, kronológiák, bibliográfiák, könyvek,
dokumentumok, folyóiratok, drámatár, képzőművészeti tár

Könyvek, dokumentumok

Vissza
Oktatásmarketing. Elméleti és gyakorlati tudnivalók

Oktatásmarketing. Elméleti és gyakorlati tudnivalók



Szerző(k): Muhi B. Béla

Műfaj: Kézikönyv
Megjelenési adatok: Thurzó Lajos Művelődési-Oktatási Központ
Zenta, 2013
Tárgyszó: Oktatás, marketing
ISBN: 9788683029389
Leírás:
Dr. Muhi B. Béla
Egyetemi docens, a közgazdaságtudományok doktora. Zentán született, tanulmányait Belgrádban és Újvidéken végezte.
Az újvidéki Educons Egyetem Közgazdasági Karának tanára és a Budapesti Corvinus Egyetem határon túli tagozatának konzulens tanára.
A Vajdasági Magyar Akadémiai Tanács, a Vajdasági Magyar Tudományos Társaság, a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete, a Pro Scientia Naturae Alapítvány és a GENIUS - a tehetséges diákokért mozgalom tagja. A Magyar Tudományos Akadémia határon túli köztestületének tagja.
A Fókusz (www.fokusz.info) ismeretterjesztő és tudománynépszerűsítő elektronikus folyóirat főszerkesztője. A Szerbiai Felsőoktatási Akkreditációs és Minőségértékelési Bizottság recenzense. A Bonis Bona – Kiváló Tehetségsegítő díj kitüntetettje.
Számos nemzetközi és hazai tudományos és szakmai konferencián, szemináriumon, továbbképzésen vett részt (Magyarország, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Montenegró, Macedónia, Bosznia és Hercegovina, Románia, Ukrajna stb.).
Magyar, szerb és angol nyelven több mint 80 tudományos publikációja jelent meg neves hazai és külföldi tudományos folyóiratokban, konferenciakötetekben.
Három monográfia, egy egyetemi tankönyv és három szakszótár szerzője, illetve társszerzője, valamint több kiadvány szakvéleményezője.
Több nemzetközi és hazai tudományos-kutatói projektumban vett részt.
Oktatói és kutatói munkája a közgazdaságtudományok keretében a marketing és a menedzsment (szervezéstudományok) területén valósul meg. Oktatásmarketinggel és oktatásmenedzsmenttel az utóbbi három évben kezdett foglalkozni. E témakörben több nemzetközi konferencián vett részt, tartott előadást, jelentetett meg publikációt.

Frissítés időpontja: 2014-01-08